assalamualaikm...haiiiiiiiii!

welcome to CREATIVE TEENAGE blog.. :))
CT for short...hope all of you enjoy with this club..
thank you so much for those who support us..
let us together make this club more happening! yeah!
maju la seni untuk negara...!
"KAMI ANAK SENI....SENI ITU INDAH.."

Friday, 2 December 2011

ouh karmin...

assalamualaikm dear... :)

know KARMIN?if krg thu..great!best kn?? for those who still dont know..here we are... KARMIN...

watch this...
*
*
*
*
still uploading... :p
*
*
*
*
*
*

this is one of their vdeo...go to youtube..bersepah2 dekat situ...haha!
this is cover for song "someone like you" by adele..
gila best...must watch...okay...



~hope gila hada dapat partner mcm dyerrrrrrrrrrrrrr tuuu.... hmmmm....*berangan2... :p

                                                         by:_hada rusli_

Wednesday, 30 November 2011

lets join this... :)

assalamualaikm korang korang...
how r you?hope okay jeee semua... :) ok...now hada nk cita la skit psal nk join ni..join apa??? :)
ok direct je laa..now CT nk buat contest untuk semua memember CT CLUB...this is special for those who love singing... waaa~ >.<

ok terma dan syarat! cewaaaahhh!! haha

  • first!like page CREATIVE TEENAGE...
  • then follow blog ini...
  • tag AT LEAST 3 kwn2 korang....and copy banner CT okay letak kt blog korang...
  • korang hantar video korang kt SINI...


  • lagu mesti ciptaan korang sendiri okay! almaklumlah..kami ni nk mencari anda-anda yang CREATIVE dalam seni..
  • masa jgn lebih 10 minit okay...
  • tak kesah la individu or group eah..
  • korang boleh ubah lagu yang sedia ada kt dunia ni.. contohnya mcm lagu wonderpet ke..korang boleh laa ubah lirik ke...pun boleh jgk... :)
  • lain-lain bergantung kepada para pihak atasan club ni..so far ni jee... :) 
copy this banner okay.. :)) 
thank you... :)

hadiah best2 menanti anda...tungggggguuuuu...nnti kita akn mention hadiah yang korang akan dpt...heee... :)
tarikh ttup contest ni akn diberitahu jgk nnti...depends on krg2 y join..hadiah pun dpends on krg yang join..makin ramai join,hdiah makin best laaa..okay? :) slamat bercontest... :p

Sunday, 20 November 2011

Welcome to CreativeTeenage

Misi
Mencari bakat-bakat baru untuk digilap

Visi
Untuk mengekalkan dan menonjolkan bakat remaja di Malaysia, serta melahirkan generasi yang berfikiran kritis, kreatif, inovatif dan terbuka. Disamping dapat mengurangkan gejala lepak, gangsterism dan banyak lagi gejala-gejala negatif yang kian meningkat pada masa kini.Selain itu juga, kelab ini juga mampu meningkatkan seni di Malaysia.

Cogan kata
“Seni itu indah”
Majulah anak bangsa untuk seni di Malaysia.

Target
Target utama kami adalah tertumpu kepada golongan remaja yang berumur 12 tahun ke atas. Hal ini demikian, kerana kami tidak mahu remaja pada hari ini mensia-siakan bakat mereka yang terpendam dan melakukan gejala-gejala yang tidak sihat. Dengan tertubuhnya kelab ini, secara tidak langsung dapat memberi peluang kepada mereka yang berbakat dan tidak tahu kemana arah tuju untuk mereka pergi untuk mengembangkan bakat mereka.